Home

Brian van der VeldenAls installatiebedrijf met een eigen showroom en winkel bij u in de buurt, zijn wij in staat om een "op-maat-advies" voor u uit te werken. Daarbij houden wij rekening met ideeën en mogelijkheden om uw nieuwe openhaard, gaskachel of CV-ketel naar wens op z'n plaats te krijgen.

Wij willen u hoogwaardige producten, deskundige adviezen en uitstekende service bieden zonder dat u daar teveel voor hoeft te betalen. In de sfeervolle showroom met een oppervlakte van 350 m2 vindt u dan ook alles op verwarmings- & sanitairgebied.

van der Velden Verwarming en Sanitair


De nieuwste Nefit, ATAG, Vaillant, of Remeha CV-ketels met de hoogste rendementen, uitvoeringen met en zonder warmwater. Ook Daalderop ketels en boilers voor diegene die meer comfort van hun warmwatervoorziening wensen. Verder vindt u in de showroom, radiatoren, vloerverwarmingssystemen, zonneboilers, PV-systemen (elektra opwekking), inbouwhaarden en -kachels voor sfeer en verwarming, eventueel inclusief haardschouwen en mantels.

Ook verzorgt Van der Velden de complete plaatsing van uw nieuw wastafelmeubel, closetpot, douchewand of ligbad. Dat alles inclusief voorkomende werkzaamheden: advies, ontwerp, hak/breek-, metsel-, timmer- en loodgieterswerk + elektra. Alle gerenommeerde merken op dit gebied zijn bij ons vertegenwoordigd. Dus kom naar onze toonzaal om een en ander te bekijken.

Als Gawalo speciaalzaak houden we ons bezig met de winkelverkoop van bijzondere onderdelen/artikelen voor uw sanitaire of verwarmingsinstallatie. Hebt u problemen met een lekkende gootsteenkraan of functioneert het WC-reservoir niet naar behoren, dan moet u naar de winkel in Ekkersrijt 4202 komen. Uw kapotte radiatorbeugel of mankement aan PVC-afvoerput wordt à la minute gerepareerd of anders hebben we wellicht een nog betere oplossing.